Networkingový oběd Businnes and Professional Women, 10.3.2016

Klára Samková se jako speciální host zúčastnila dne 10.3.2016 networkingového oběda pořádaného organizací Business and Professional Women, jejíž je členkou (viz http://bpwcr.cz/ ).

Cílem setkání bylo zejména navázat kontakty a podpořit spolupráci mezi ženami z business sféry. Představily se mimo jiné například prezidentka organizace Business and Professional Women Lenka Šťastná, koučka Ivana Štěrbová, koučka, supervizorka a mediátorka RNDr. Renata Svobodová, koordinátorka společenských akcí a pořadatelka tréninků pro asistentky ing. Markéta Karasová a mnohé další významné členky této organizace. V úvodu setkání převzaly certifikát Business and Professional Women pro rok 2016 Markéta Vaňková a Karin Hejmová.

V průběhu oběda pak Klára Samková pohovořila na téma, které přítomné dámy velmi zaujalo, a sice "Jak si říci o radu, a jak chyby, které děláme, ovlivňují náš život daleko více než naše úspěchy". Zmínila například známé Paretovo pravidlo, které říká, že 20 % našich rozhodnutí zapřičiní 80 % všech následků. Proto je dle Kláry Samkové nutné snažit se chyby a špatná rozhodnutí eliminovat a nebát se říci si o radu, protože i nepatrné zlepšení v různých oblastech našeho života se může projevit v podobě velkých výsledků.

Toto téma bude také součástí mentoringu Kláry Samkové na konferenci Ženy sobě u příležitosti letošní akce Equal Pay Day (Dne rovnosti platů), pořádané dne 19.3.2016 v pražském hotelu Clarion, kam všechny zájemkyně srdečně zveme. Stále je možné se registrovat ZDE: http://www.equalpayday.cz/darek/

Fotografie z networkingového oběda ke shlédnutí na facebooku Business and Professional Women ZDE: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10153937478804707.1073741923.233671234706&type=3

Klára Samková tímto děkuje Business and Professional Women za příjemně strávený čas a těší se na další spolupráci.