Networkingový oběd Businnes and Professional Women, 10.3.2016

Klára Samková se jako speciální host zúčastnila dne 10.3.2016 networkingového oběda pořádaného organizací Business and Professional Women, jejíž je členkou (viz http://bpwcr.cz/ ).

Cílem setkání bylo zejména navázat kontakty a podpořit spolupráci mezi ženami z business sféry. Představily se mimo jiné například prezidentka organizace Business and Professional Women Lenka Šťastná, koučka Ivana Štěrbová, koučka, supervizorka a mediátorka RNDr. Renata Svobodová, koordinátorka společenských akcí a pořadatelka tréninků pro asistentky ing. Markéta Karasová a mnohé další významné členky této organizace. V úvodu setkání převzaly certifikát Business and Professional Women pro rok 2016 Markéta Vaňková a Karin Hejmová.

V průběhu oběda pak Klára Samková pohovořila na téma, které přítomné dámy velmi zaujalo, a sice "Jak si říci o radu, a jak chyby, které děláme, ovlivňují náš život daleko více než naše úspěchy". Zmínila například známé Paretovo pravidlo, které říká, že 20 % našich rozhodnutí zapřičiní 80 % všech následků. Proto je dle Kláry Samkové nutné snažit se chyby a špatná rozhodnutí eliminovat a nebát se říci si o radu, protože i nepatrné zlepšení v různých oblastech našeho života se může projevit v podobě velkých výsledků.

Toto téma bude také součástí mentoringu Kláry Samkové na konferenci Ženy sobě u příležitosti letošní akce Equal Pay Day (Dne rovnosti platů), pořádané dne 19.3.2016 v pražském hotelu Clarion, kam všechny zájemkyně srdečně zveme. Stále je možné se registrovat ZDE: http://www.equalpayday.cz/darek/

Fotografie z networkingového oběda ke shlédnutí na facebooku Business and Professional Women ZDE: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10153937478804707.1073741923.233671234706&type=3

Klára Samková tímto děkuje Business and Professional Women za příjemně strávený čas a těší se na další spolupráci.

Advokátní kancelář Klára Samková s.r.o. je pojištěna pro případ odpovědnosti za škodu do výše 50 000 000 Kč ročně.

Kromě tohoto pojištění je každý spolupracující advokát pojištěn na částku 7 500 000 Kč ročně.

Pokud advokát zanedbá svou práci tak, že poškodí zájmy svého klienta, vzniklou škodu uhradí klientovi pojišťovna advokáta.